Termék részletek


HÜVELYÖBLÍTŐ KOMPLETT SANITY (330ML)

HÜVELYÖBLÍTŐ KOMPLETT SANITY (330ML)
  • HÜVELYÖBLÍTŐ KOMPLETT SANITY (330ML)
2 790 Ft

A hüvelyöblítő használata napjainkban a nõi egészségkultúra szerves része.
Az Ön által kiválasztott irrigátor a hüvely öblítésére használatos eszköz, melynek rendszeres használatával a hüvely természetes öntisztulása, higiénéje fenntartható, illetve visszaállítható a hüvelyváladék természetes flórája. 
Az irrigátor speciálisan erre a célra kialakított tartályból, valamint egy becsavarható, rugalmas, a hüvely formájához igazodó toldalékcsõbõl áll.

Használata:
A tartályt testmeleg irrigálófolyadékkal feltöltjük, majd óvatosan felvezetjük a toldalékcsövet. A tartályt összenyomva a hüvelybe áramló folyadék a hüvelyváladékot kimossa és a folyadék összetételétõl függõen kedvezõ hatásokat érhet el. A tartályt mindvégig össze-nyomva kell tartani, ügyelve arra, hogy a hüvelyváladékkal keveredett öblítõ-folyadékot ne szívja vissza.
Az intimhigiénés problémák sokrétûsége miatt általános receptet adni nem lehet, ezért az irrigáló keverék összeállításához feltétlenül kérje szakorvosa tanácsát.
A természetes baktériumflóra megõrzéséhez, illetve visszaállításához - amennyiben kezelõorvosa másképpen nem rendeli - általában elegendõ a heti egy alkalommal történõ irrigálás.
Menstruáció ideje alatt az irrigátor használata kerülendõ!

A termék adatlapján megjelenített képek illusztrációk, bizonyos esetekben eltérhetnek a valóságtól.

  • Cikkszám
    071
Webáruház készítés