A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Ebben a szakaszban Jim Humble 10 évnyi megfigyelését, tapasztalatát írja le nekünk.
Néha a saját véleménye fog megjelenni a szövegben, de ezekről a kérdésekről már sok orvossal konzultált, ők pedig igazat adtak neki.
Persze ők is csak a saját nézeteiket tolmácsolhatják.

Mi is történik a szervezetben, miután az ember megiszik egy adag aktivált MMS-t?


Először is az MMS-ből felszabaduló klór-dioxid elpusztítja a kórokózókat: a kártékony baktériumokat, a penész-és élesztőgombákat, vírusokat tehát a különféle betegségeket kiváltó élősködőket(parazitákat-férgeket)
A vírusok esetén egy kicsi eltérő a mechanizmus: az MMS megakadályozza, hogy a létezésükhöz szükséges proteinek termelődjenek.
A betegséget kísérő kórokozók teljes elpusztítása 4 órát de akár négy hetet is igénybe vehet, habár  legtöbbször egy hét sem kell hozzá.
Ez nem csak a fertőző betegségek esetén érvényes(pl. nátha,influenza) hanem a vér áramot érintő  gondoknál is például a leukémiánál.


Másodszor, az MMS oxidálja a testben lévő nehézfémeket.
Az összeset!
Ez bizonyítja az a sok vizsgálat, melyek során az emberek hajszálgyökereit hasonlítottuk össze a kezelés előtt és után: az MMS használata után már nem  találtunk olyan nehézfémek nyomait mint a higany, ólom stb.
Sajnos azonban ezek a tesztek nem teljesen pontosak; viszont így is jó irányba mutatnak.
Az oxidáció során megsemmisített nehézfémek maradványitól a szervezet már nagyon egyszerűen tud megszabadulni.

Harmadszoraz MMS a vérrel eljut az egész testbe, és semlegesíti az idegen anyagokat, vagyis az általánosan vett mérgeket.
Az oxidációval semlegesített mérgek kiválasztódnak a szervezetből.
Szinte az összes mérget nagyon egyszerűen lehet oxidálni.
Ezek gyakran összegyűlnek a test bizonyos részein, és akadályozzák az adott szerv  működését.
Az oxidáció után felszabadulnak, és a szervezet eltávolítja őket.

Negyedszer, megfelelő mennyiségű MMS képes oxidálni a kígyó-és egyéb állati eredetű mérgek nagy részét is, az élelmiszerekbe bekerülő mérgek többsége pedig szintén oxidálható.
​ HA tehát ilyen  mérgekkel kerül valaki szembe, 15 percenként kell egy, a számára még elviselhető mennyiségű MMS-t bevennie.Ötödször, az  MMS gyorsan tudja semlegesíteni a harmadfokú  égési sérülések során keletkező méreganyagokat, de csak abban az esetben ha sérülést követően azonnal elkezdjük a kezelést (de még órák múltán is hatásos)
Viszont nem szabad 3 percnél tovább megégett felületen hagyni az MMS t.
Ennyi  idő után le kell öblíteni vízzel.
Ezt maximum kétszer ismételheti meg egymás után; az MMS nem lehet a seben tovább mint összesen 10 perc,


Mindig amikor MMS-cseppekkről beszélünk kizárólag aktivált arányú keverékről lehet szó, azaz 3 -4 csepp 25%-os Natrium klorit +3 -4 csepp 50% -os citromsav, vagy  3-4  csepp HCL 4%-os sósav 1:1 arányos keveréke, amelyhez 30 másodperc idő aktiválás után 100-150 ml vizet öntünk majd megiszunk  óránként, napi 8 -10 órán keresztül. 
Soha ne használja az MMS t aktiválás nélkül
Az MMS bárhol beszerezhető az interneten de a legolcsóbban itt találsz rá:
 
 

FONTOS

Ezen az oldalon szereplő minden állítás csupán tájékoztató jellegű, és az MMS használatának úgy a döntése mint a felelőssége is, csakis a tiéd lesz. Csak tájékoztatást adunk az MMS-ről és más emberek tapasztalatairól, akik ezt a terméket használják, illetve korábban használták. Az itt található információ nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál, és nem helyettesíti egy hivatásos orvos tanácsát sem az általa előírt kezelést. Nem vállalunk felelősséget az ezen az oldalon vagy videókban bemutatott szereplők állításaiért sem azoknak az egyéb weboldalaknak a tartalmáért, amelyek linkjei ezen az oldalon találhatóak!